Gert Kerkstoel nieuwe directeur strategie oona

02-07-2019 (13:40) - Mensen

Gert Kerkstoel is de nieuwe directeur strategie van communicatie- en pr-bureau oona. Hiervoor was hij global executive bij Nike.
 
Als directeur strategie gaat Kerkstoel onder meer de continue groei en ontwikkeling van het bedrijf begeleiden. Ook coacht hij het oona managementteam voor de Benelux bij strategische projecten. Kerkstoel was hiervoor al tien jaar stille vennoot van oona. 
 
Met Gert Kerkstoel aan boord als directeur strategie hoopt oona de impact van het bedrijf in de Benelux verder kunnen vergroten. Hij werkte voor Unilever en Nike en is sinds 2010 actief in Antwerpen, Parijs en Amsterdam. Kerkstoel werd mede-eigenaar bij oona en Lockwood/ Avenue,  dat vorig jaar erkend werd als beste skate retail conceptstore in Europa. Hij combineert zijn rol van directeur strategie bij oona met die van associate partner bij Gimv.
 
Werner de Smet, CEO van oona: ‘Gert heeft een ongeziene kennis en ervaring met creatieve teams en lifestyle business. Toen sportswear fashionable werd in Parijs was hij erbij als Marketing Director Nike France. Hij stond mee aan het roer van Nike SB in Portland als Global Business Director Nike SB toen de Collabs en Limited Editions cultuur ontstonden. Als Partner bij Gimv was hij de voorbije jaren actief in e-commerce en digitale businessmodellen. Zo’n ervaring is van onschatbare waarde voor onze klanten.’