Groeihelden biedt gewilde workshop eenmalig gratis aan

Groeihelden biedt gewilde workshop eenmalig gratis aan

13-07-2021 (11:40) - Mensen

Wanneer ervaar je écht vrijheid? Volgens Nienke en Carolien van Groeihelden ervaar je dit als je precies datgene kunt doen, waar en wanneer je maar wilt en niet pas wanneer je met pensioen bent. Donderdag 22 juli biedt Groeihelden eenmalig hun gewilde online workshop 'Werk slimmer, niet harder' gratis aan. De workshop is gericht op vrouwelijke ondernemers die hun dromen onder ogen willen komen en hun onderneming vóór hun willen laten werken, op weg naar ultieme vrijheid.

Bij Groeihelden draait alles om vrijheid. De vrouwelijke ondernemer die het gevoel heeft opgesloten te zitten in haar werkzaamheden, geen vakantie kan nemen omdat ze dan direct inkomsten mist of simpelweg leeft om te werken in plaats van andersom doet er goed aan eens een kijkje te nemen bij Groeihelden. Dromen gaan vaak niet over miljoenen op de bank, maar over de levensstijl van totale vrijheid. Waarvan vaak wordt gedacht dat rijkdom in de vorm van geld dit brengt. De vraag die bij Groeihelden centraal staat is dan ook: 'Hoe creëer je nu totale vrijheid?'
 

Workshop Werk slimmer, niet harder

De online workshop 'Werk slimmer, niet harder' van Groeihelden legt een vergrootglas op de mogelijkheden voor ondernemers om meer vrijheid in hun leven te creëren. Met een enthousiaste en unieke 2-op-1 aanpak door Nienke en Carolien en een gedetailleerd werkboek, krijgt iedere deelnemer direct een heleboel tools om mee aan de slag te gaan.
 
De workshop - die normaal gesproken een investering van €47,- excl. BTW vraagt - wordt op 22 juli om 16.00 uur eenmaal gratis aangeboden.