Hans Anders Retail Group versterkt managementteam

Hans Anders Retail Group versterkt managementteam

12-10-2021 (11:43) - Mensen

De Hans Anders Retail Group heeft twee nieuwe benoemingen gedaan in het managementteam. Hidde van der Louw is aangesteld tot Group Director Marketing & Digital en Sandra Teiwes wordt verantwoordelijk voor de internationale HR-afdeling. De Nederlandse marktleider op het gebied van brillen, hoortoestellen en contactlenzen wil met de uitbreiding zijn digitale voorsprong verder uitbouwen en het HR-beleid vormgeven op een manier die past bij de omvang en de Europese groeiambities.

Van der Louw is afkomstig van de AS Adventure Group waar hij een dubbelrol vervulde. Zo was hij als CDO verantwoordelijk voor de group en daarnaast als marketing- en omnichanneldirecteur verantwoordelijk voor de Nederlandse buitenwinkelketen Bever. Als CDMO van de Hans Anders Retail Group wordt Van der Louw verantwoordelijk voor het uitbreiden van de succesvolle omnichannelstrategie van de retailketen. Teiwes was hiervoor HR-manager Benelux van Holland and Barrett. Als International HR Director van de Hans Anders Retail Group wordt zij verantwoordelijk voor het neerzetten van een toekomstbestendig en strategisch HR-beleid.
 

Europese groeistrategie

De benoeming van Teiwes en Van der Louw is een belangrijk onderdeel van de Europese groeistrategie, zegt Chief Executive Officer van Hans Anders, Bart van den Nieuwenhof: "Hun internationale ervaring past in onze strategie om voor zowel onze medewerkers als klanten een omgeving te creëren waarin zij de aandacht en service krijgt die ze verdienen."