Harper's Bazaar en BrandedU vieren topvrouwen

19-02-2019 (09:56) - Mensen

Harper's Bazaar Network Academy en BrandedU organiseren op woensdag 6 maart de International Women's Day Summit 2019. De dag moet topvrouwen inspireren om zichzelf zichtbaar te maken en hun carrière een boost te geven. Verschillende interviews, talks, paneldiscussies en ontmoetingen dragen daaraan bij.


Het aantal vrouwelijke bestuurders is in 2018 gelijk gebleven ten opzichte van eerdere jaren, blijkt uit de Dutch Female Board Index. Harper's Bazaar vindt het daarom tijd om het belang van vrouwen aan de top te benadrukken met een inspirerende netwerkmiddag. Thema's zijn onder meer grenzeloze ambitie, het beïnvloeden van perceptie, het trainen van je brein en het belang van authenticiteit.
 

sisterhood

Toonaangevende sprekers zijn onder meer Anika de Groot (Dance4Life) en Khadija Arib, door Harper's Bazaar uitgeroepen tot Woman of the Year 2018Miluska van 't Lam, hoofdredacteur: 'We zijn in Nederland opgegroeid met het adagio 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'. Het wordt tijd dat we daar afscheid van nemen.Denk vanuit je eigen kracht en neem andere vrouwen mee in je avontuur. De line-up van sprekers tijdens de summit is geweldig en diverser dan ooit.'

Nancy Poleon, oprichter BrandedU vult aan: 'Bij ons staat sisterhood centraal: vrouwen die andere vrouwen supporten en verder helpen. De Network Academy doet dat door deze rolmodellen zichtbaar te maken en zo aan ambitieuze vrouwen te laten zien dat je de top wel degelijk kan bereiken!' Het evenement vindt plaats in de Hallen in Amsterdam.