Helen van Berkel ook aan kop als Global Head of Events ATPI

06-03-2018 (09:00) - Mensen

De nieuwe functie is voor van Berkel een uitbreiding op haar huidige verantwoordelijkheden als Managing Director van de Sports Events-divisie en Corporate Events-divisie in Nederland en Canada.


“Dit is een enerverende tijd voor ATPI en de internationale evenementensector. In deze dynamische markt volgen de ontwikkelingen zich elkaar in hoog tempo op. Ik zie er dan ook naar uit om samen met het team onze expertise en onze wereldwijde klantenkring verder uit te breiden.” aldus Helen Van Berkel, global head of events bij de ATPI Group:


Andrew Waller, CEO van de ATPI Group: “De nieuwe verantwoordelijkheden van Helen volgen op een periode van forse uitbreiding van onze beide evenementendivisies. We kunnen onze ambitie van duurzame internationale groei alleen realiseren als we voor elk van onze specialistische bedrijfsonderdelen de juiste strategische focus hanteren. Dat is waar het leiderschap en de expertise van Helen om de hoek komen kijken".sky is the limit
 

Corporate Events en Sports Events van ATPI hebben de afgelopen twaalf maanden een sterke groei doorgemaakt door nieuwe klanten. Van Berkel brengt meer dan tien jaar ervaring met zich mee aan het roer van ATPI Corporate Events en ATPI Sports Events. De nieuwe focus ligt nu op internationale expansie. Van Berkel zal nauw samenwerken met Michiel Aulbers, global commercial head van de Sports Events-divisie en Gary Pearce, chief commercial officer van ATPI.