HERC pakt door en trekt nieuw talent aan

HERC pakt door en trekt nieuw talent aan

15-06-2021 (12:33) - Mensen

Met Strategy Director Maarten Nefkens en Client Service Director Annabelle Klop (en eerder Head of Design Vincent Sapthu, Head of Production Levi Rijper en Managing Director Margriet de Kroon) begint het raamwerk, het grotere verhaal van HERC zakelijk steeds meer vorm te krijgen. En daar zal het qua versterkingen niet bij blijven de komende zomer.

Om te beginnen versterkt het creatieve bureau zich met artdirector Timo ter Braak. Emilio de Haan, Founder & Executive Creative Director HERC, Partner Ace en Cannes Lions-jurylid: "Timo kennen we al van voor zijn tijd bij INDIE, van Vice. Hij is een design gedreven artdirector, met een hele goede smaak. Heeft één been in de skatewereld, één been in de reclamewereld, en is ook mede-eigenaar van fashion brand Modern Sperm. Timo brengt een hele eigen visuele wereld mee, een rijke toevoeging aan onze creatieve vloer."
 

Ratio bij het buikgevoel

Rogier de Bruin, Founder & Executive Creative Director HERC en Partner Ace, over strategy director Maarten Nefkens (onder andere ex-Dawn): "Maarten is een van de weinige senior strategen die echte, klassieke wetenschappelijke merkstrategie combineert met kennis van en voorliefde voor moderne cultuur. Hij weet wat klanten nodig hebben om een sterk merk te zijn, te worden, en op lange termijn te blijven. Hij heeft oog voor te tijdgeest, voor het nu, voor de trends en hypes, maar ook voor de grotere systemen en bewegingen. Maarten voegt ratio toe aan het buikgevoel van HERC."

Margriet de Kroon, Managing Director HERC, tenslotte, licht de komst van Annabelle Klop (die van Code d’Azur komt) toe: "Annabelle brengt veel ervaring mee vanuit de bureauwereld, heeft kennis van de markt en uitgebreide (internationale) merkervaring, wat heel fijn is omdat we juist ook veel collega’s hebben met een ander cv. Ze heeft een hele ondernemende mindset die perfect past bij de cultuur die we belangrijk vinden bij HERC. Bovendien vinden we het interessant dat ze ook een achtergrond heeft in de kunstsector en kunstgeschiedenis heeft gestudeerd, dat past ook goed bij ons."
 
Foto: Kirwin Lonwijk