HPB (Het PR Bureau) breidt corporate activiteiten uit

HPB (Het PR Bureau) breidt corporate activiteiten uit

10-06-2021 (10:58) - Mensen

Het creatieve bureau HPB voor Earned Marketing & Reputatie breidt haar corporate en B2B-activiteiten uit met twee nieuwe medewerkers: Rianne de Vries en Julia Noordenbos. HPB stelt De Vries aan voor de dagelijkse leiding over de corporate PR-afdeling. Met haar jarenlange ervaring in duurzaamheidscommunicatie zet HPB nadrukkelijk in op verdere groei in Corporate Sustainability. Het corporate team van HPB werkt onder andere voor merken en organisaties als Veiligheid.nl, Wavin Global, Indeed, Pure Energie en SNS.
 
Rianne de Vries is een zeer ervaren PR-professional; ze heeft met diverse organisaties en C-Suite-leiders gewerkt aan het behalen van business en maatschappelijke doelstellingen. Kenmerkend is De Vries’ hart voor duurzame en maatschappelijk relevante communicatievraagstukken. Ze vond hierin common grounds met de ambities van HPB en voegde zich bij het progressieve bureau.
 
Naast Rianne de Vries versterkt ook Julia Noordenbos het corporate team. Tijdens haar stage bij HPB viel Noordenbos' PR-talent op. Ze deed na haar studie (International Studies) ervaring op als online brand builder en vervult nu de rol van PR-Adviseur voor internationale accounts als Wavin Global en GIDARA Energy.