INFO stelt co-founder Peaks, Sijbrand Tieleman aan als Business Development Manager

INFO stelt co-founder Peaks, Sijbrand Tieleman aan als Business Development Manager

13-01-2021 (15:57) - Mensen

INFO, de business innovation partner, mag Sijbrand Tieleman, Co-Founder van Peaks, verwelkomen in het commerciële team als Business Development Manager. Tieleman brengt ruim 20 jaar ervaring met zich mee, waarvan hij ruim 15 jaar actief is geweest in de internationale software en bureauwereld. Als manager en ondernemer heeft Sijbrand samengewerkt met grote klanten als Heineken, Knab en ING. Daarnaast heeft Tieleman de afgelopen 5 jaar als co-founder de B2C fintech beleggingsapp Peaks (in samenwerking met de Rabobank) succesvol in de Nederlandse en Duitse markt geïntroduceerd.
 
“INFO is de de facto uitvinder van de sector internetbureaus. Het is een uniek bedrijf dat staat voor voortdurende vernieuwing en zichzelf ook steeds opnieuw uitvindt en zorgt dat het relevant blijft. INFO heeft een prachtige reputatie en mooie zelfstandige positie in de bureauwereld. INFO gaat niet zomaar mee met hippe trends, maar zorgt wel voor aantoonbare vernieuwing bij zijn klanten. Ik voel me zeer thuis bij dit bedrijf. Ik vind niks leuker dan samen met onze klanten en mijn nieuwe collega’s vooruitstrevende ideeën uitwerken en realiseren” aldus Sijbrand Tieleman.

Cyrille Rentier, Business Development Director: “Vanuit het bestendigen van de brede basis die
we als digitaal bureau in 2020 hebben neergezet, werken we nu aan het aanscherpen van de markten waarin we als business innovation partner bewezen succesvol zijn. Denk aan smart mobility zoals we dat waarmaken voor NS en Greenwheels, onze digital farming oplossingen voor GROWx en Growficient, en het loyaltysysteem voor Takeaway.com. Sijbrands kennis en ervaring hierin maakt hem een passende toevoeging aan het team en een waardevolle partner voor onze klanten”, stelt Rentier.