Ink Master tattoo artists tatoeëerden 14,5 uur voor Movement on the Ground

Ink Master tattoo artists tatoeëerden 14,5 uur voor Movement on the Ground

04-03-2019 (09:33) - Mensen

Met één doel voor ogen - het inzamelen van donaties voor Movement On The Ground - bundelden Ink Master presentator Dennis Weening, juryleden Robert Aalbers en Vinnie Stones en tattoo artists Cliona, Ferry, Jeroen, Jio, Kim, Laura, Peter, Renee en Rinalds hun krachten. De tattoo artists tatoeëerden afgelopen weekend gezamenlijk meer dan 14,5 uur lang een grote diversiteit aan tattoo's. De artiesten doneerden zo niet alleen hun tijd, maar ook hun bijzondere skills aan de actie: elk canvas ging met een, ter plekke ontworpen, originele tatoeage naar huis.
 

De actie was een groot succes, al ver voordat Dennis de deuren opende stonden mensen in de rij voor de Ink Master Pop-up Tattoo Shop. Vroeg in de middag bleek het animo zo groot, dat de organisatie de rij moest sluiten. In shifts van 2 personen per keer, hebben de negen Ink Master tattoo artists in totaal 43 tatoeages gezet. Om iedereen te kunnen voorzien van een tatoeage naar wens, werd de actie met 2,5 uur verlengd. Volhardend om hun steentje aan de actie bij te kunnen dragen hebben sommige mensen bijna 15 uur in de rij gestaan, in afwachting van hun tatoeage. 
 
De dag stond volledig in het teken van het ophalen van donaties voor Movement On The Ground en om het doel zo goed mogelijk te ondersteunen werd een minimum bijdrage van € 70,00 gevraagd aan de canvassen. De tattoo artists werkten gefocust door in verschillende shifts. Influencers Thijs Holtmaat, Lara Hensen, Laura van de Wijgaart en Gieaux kwamen langs en ook Robin, bekend van MTV’s Ex on the Beach, liet een tattoo zetten.
 
Dennis Weening liet voor de bijzondere estafette wederom een arm versieren. Tijdens de opnames van Ink Master werd hij door collega en jurylid Robert Aalbers al onder handen genomen met een ontwerp van een tijger. Vandaag was zijn andere collega en jurylid Vinnie Stones aan de beurt, met als eindresultaat een  cobra op zijn andere arm.