Jasper Duijf nieuwe Brand Strategy Consultant bij New Growth Strategies

Jasper Duijf nieuwe Brand Strategy Consultant bij New Growth Strategies

26-03-2021 (11:15) - Mensen

New Growth Strategies, het nieuwe adviesbureau in het netwerk van TBWA, verwelkomt Jasper Duijf als Brand Strategy Consultant. Jasper is een ervaren marketing professional die aan zijn carrière begon door het starten van een bureau in video en branding.
 
Na 5 jaar zelfstandig ondernemerschap kwam hij terecht bij social content bureau Divimove (RTL) waar hij verschillende merken voorzag van strategie en uiteenlopende campagnes opzette en begeleidde.
 
Jasper: ‘Ondernemen was voor mij de beste leerschool op gebied van positioneren en strategie. Je leert snel dat alles draait om het maken van keuzes. En met name over wat NIET te doen. Een samenspel van ambitie, focus en trial & error brengen je al aardig op weg, maar de behoefte aan een helder plan met slagvaardige strategieën wordt vroeg of laat echt noodzaak. Zo kwam ik uit bij OGSM en het boek Businessplan op 1A4 van Marc van Eck. Al snel werd ik fan van de methodiek en zijn eenvoud. Eenvoudig is het daarmee zeker niet. Er is namelijk veel om uit te kiezen. Om opdrachtgevers te helpen dit scherp te krijgen zie ik als een dankbare taak. Zodra een plan de essentie van een onderneming raakt, heeft dit invloed op het hele bedrijf. Het kan zomaar voor een medewerker het verschil maken in hoe deze opstaat in de vroege morgen. Weten waaraan je bijdraagt geeft bezieling en zo ontstaat groei.’