Jeroen Elfering nieuw als 3D-designer bij Brandnew

01-05-2018 (10:01) - Mensen

Brandnew brand designers breidt het designteam uit met Jeroen Elfering als 3D-designer. Ze willen hiermee inspelen op het roeiende aantal opdrachten binnen de retailsector.


Hans Rietveld, partner en creative director Brandnew: “Door onze sterk uitbreidende retailtak is de behoefte ontstaan om een senior 3D-expert toe te voegen aan het designteam. Met de komst van Jeroen verzekeren wij ons van meer power op 3D-gebied en ook niet onbelangrijk: het is een welkome aanvulling op de 360-graden benadering die merkdenken tegenwoordig verlangt.” 


Jeroen Elfering, 3D-designer Brandnew: “Voor mij is de switch naar Brandnew meer dan alleen ‘the next step’. Mijn ambitie, de hang naar omvangrijker, werd steeds duidelijker. Het blijft lastig om als one man grote complexe projecten binnen te halen en te kunnen realiseren. Met Brandnew had ik direct een goede klik. Ze zijn down to earth en eigenwijs op een goede manier. Dat past bij mij. 

 

portfolio

Elfering  heeft gewerkt als designer (3D) bij Oil for Live Communication en als retail designer bij VBAT. Daarna was hij meer dan tien jaar werkzaam als zelfstandige. In die periode werkte hij onder andere samen met Section Brand Design, met wie hij stands ontwierp voor de K2010 en de K2013 (kunststoffenbeurs) in Düsseldorf. Samen met Tom Postma Design ontwierp Elfering vanaf 2009 de VIP Lounge voor het World Tennis Tournament.