Jonge talenten van BMW Group bespreken toekomstkwesties

23-10-2018 (11:02) - Mensen

Van 17 tot en met 20 oktober 2018 stuurde de BMW Group voor de derde keer een delegatie jonge medewerkers naar de One Young World Summit, die dit jaar werd gehouden in Den Haag. Ze brengen leiders en talenten van internationale bedrijven bij elkaar om te netwerken en van gedachten te wisselen over de meest urgente internationale toekomstproblemen.


Peter Schwarzenbauer, lid van de raad van bestuur van BMW: "Het One Young World evenement is een uitstekend platform om bewustzijn te kweken bij jonge managers en om hen te motiveren persoonlijk bij te dragen aan hun sociale en professionele omgeving. Ook dit jaar ben ik weer onder de indruk van het enthousiasme waarmee de jonge talenten zich inzetten en hun ideeën verder vormgeven. Ze hebben niet alleen voor ons als bedrijf een toegevoegde waarde, maar ook voor de maatschappij in haar geheel."

 

perspectieven

De 36 jonge afgevaardigden van BMW Group bespraken duurzame perspectieven voor sectoroverstijgende sociale en ecologische problemen met de andere deelnemers. Verantwoordelijk handelen, zowel voor de maatschappij als binnen de eigen waardeketen, is verankerd in de bedrijfscultuur van BMW Group, niet in de laatste plaats dankzij de duurzaamheidsstrategie.