Jordy van Slooten versterkt Archetype Benelux als consultant

Jordy van Slooten versterkt Archetype Benelux als consultant

01-06-2021 (16:40) - Mensen

Jordy van Slooten is begin april in dienst getreden bij communicatie- en PR-bureau Archetype als fulltime PR-consultant. In zijn functie zal hij diverse klanten en teams ondersteunen waaronder Lenovo, Palo Alto Networks en Salesforce.

Jordy van Slooten is recent afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en heeft een bachelor bedrijfscommunicatie op zak. In de laatste fase van zijn studie deed hij ervaring op in het communicatievak bij Serna Consult. Na een afsluitende scriptie bij Randstad Groep Nederland, kwam Archetype op zijn pad.
Dat Archetype ook nog eens internationaal bouwt aan “magnetic brands” is voor mij een kers op de taart. Ik heb enorm veel zin om mij verder te ontwikkelen bij deze mooie organisatie.”

"We zijn erg blij dat Jordy het Archetype-team komt versterken; dit betekent opnieuw uitbreiding voor ons kantoor in Amsterdam en past bij de groeifase waarin we ons bevinden", zegt Liesbeth Kramer, Managing Consultant bij Archetype. "Jordy gaat zich bezighouden met een mooi, gevarieerd klantenpakket. Wij zijn dan ook overtuigd dat hij zich breed ontwikkelt en uitgroeit tot een sterke PR-consultant."