Jumbo gaat 400 talenten opleiden in foodretail

05-07-2019 (12:07) - Mensen

Jumbo gaat een unieke samenwerking aan met Avans Hogeschool voor een volledige HBO opleiding “Ondernemerschap & Retail Management” (ORM) voor Jumbo en La Place, waarin Foodretail & Hospitality een centrale rol krijgen.
 
Jumbo gelooft in de blurring van Food en Retail en wil een leer- en werkomgeving aanbieden waar talent zich maximaal kan ontwikkelen in deze trends. Het aanbieden van de nummer één HBO opleiding Ondernemerschap & Retail Management, aansluitend op het huidige aanbod MBO opleidingen, past in deze ambitie. 
 
Alrik Boonstra, Directeur HR Jumbo en La Place: “Talentontwikkeling is ontzettend belangrijk voor onze groeiende organisaties, om collega’s aan te trekken en te behouden. HBO opleidingen zijn in ons totale opleidingsaanbod erg belangrijk, zeker ook om medewerkers duurzaam te ontwikkelen binnen de snel veranderende Retail en Hospitality sector. We hebben in Avans Hogeschool, de nummer één in de opleiding Ondernemerschap & Retail Management in Nederland, de perfecte partner gevonden voor onze eigen Jumbo Academy. De opleiding wordt verrijkt met kennis en ervaring vanuit managers en specialisten van Jumbo. Avans heeft durf en ondernemerschap getoond om een unieke samenwerking met Jumbo vorm te geven die alle benodigde elementen bevat.