Klaartje Kuypers aan de slag voor Havas Media

08-04-2021 (08:34) - Mensen

Havas Media Nederland heeft Klaartje Kuypers aangetrokken in de functie van Chief Client Officer. Hiermee zet het bedrijf verder kracht achter de Meaningful Connections positionering die tot doel heeft om de consument veel doeltreffender in de leefwereld te raken.
 
Kuypers is een geliefde connector in de mediawereld. Zij staat met name bekend om haar vermogen om samenwerkingen te bouwen die voor de juiste energie tussen klant, bureau en publisher zorgen, en daarmee als grondslag dienen voor succesvolle campagnes. Haar functie is ingericht op die verbindende factor.
 
Klaartje Kuypers: “De aantrekkingskracht van Havas Media is simpel: betekenis. Havas heeft wereldwijd volstrekt uniek onderzoek naar meaningful brands in het leven van de consument. Precies waar de wereld nu om vraagt. Mijn streven is om sterke teams en centraal gestuurde samenwerkingen te bouwen rondom de adverteerder die betekenis leveren. Hiermee krijgen we de juiste merken in het hart van de juiste mensen.”
 
Kuypers haar consultatieve kracht wordt ingezet om de dienstverlening van Havas Media te versterken en de business verder uit te bouwen. Haar trackrecord omvat een uitgebreide bureau achtergrond, met succesvolle samenwerkingen in fast mover, telecom, cosmetica en automotive categorieën. Kuypers was voorzitter van de AMMA Awards en heeft haar ervaring opgebouwd bij BrandDeli, RTL, IPG, Publicis, Discovery Benelux, Sanoma, STER, UM en Mediacom. Ze is tevens de huidige vicevoorzitter van MWG.