Lana Driest in dienst bij IvRM

05-02-2018 (18:07) - Mensen

Lana Driest (34) is per 1 februari in dienst getreden als communicatieadviseur bij communicatiebureau IvRM. Bij IvRM beantwoordt Driest communicatievraagstukken van opdrachtgevers op strategisch en uitvoerend niveau.

 
Driest heeft een achtergrond als PR consultant in de beauty-, food- en healthbranche. Zij was verantwoordelijk voor de PR strategie, het persbeleid tot het uiteenzetten van internationale samenwerkingen met merken, media en social influencers. Als communicatieprofessional bij Stiho heeft Driest b-to-b ervaring opgedaan in de bouwwereld, waar zij verantwoordelijk was voor de in- en externe communicatie en hoofdredacteur was van het Stiho Magazine. Daarnaast is Driest co-founder van Heer Zadel waar zij verantwoordelijk is voor de merkcommunicatie.

Lana Driest heeft communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een master in media, journalistiek en publieke opinie met als specialisatie politieke communicatie. Daarvoor heeft zij de hbo-opleiding media, informatie en communicatie afgerond.