Laura Rijks benoemd tot product development director bij Marcommit

13-06-2018 (11:05) - Mensen

Laura Rijks (29) is door Marcommit, PR- en contentmarketingbureau gespecialiseerd in IT, tech en HR, aangesteld als product development director en treedt in deze functie toe tot het management team. Naast haar huidige functie als account director, gaat Laura zich in haar nieuwe rol richten op het ontwikkelen van nieuwe diensten en het optimaliseren van het bestaande dienstenaanbod.
 

Om voorop te lopen en de klant optimaal te bedienen is het als bureau belangrijk om continu te blijven ontwikkelen. Om dit te realiseren gaat Laura onder andere aan de slag met het uitrollen van een nieuw innovatieproces voor het team en het opzetten en uitbouwen van een kwalitatief partnernetwerk. Hierdoor profiteren klanten van Marcommit van een full-service dienstverlening, uitgevoerd door de beste specialisten op basis van de laatste kennis en ontwikkelingen. 
 

In 2012 startte Laura als accountmanager bij Marcommit. Inmiddels bijt zij zich als account director al ruim drie jaar vast in de strategische PR- en contentmarketingvraagstukken van haar klanten. Organisaties die tot haar portfolio behoren, zijn onder andere CRM Partners, Lean Consultancy Group, Ultimaker en OutSystems. Het feit dat Laura altijd geïnteresseerd is in nieuwe (technologische) ontwikkelingen, maakt dat zij zich als een vis in het water voelt in haar nieuwe functie.