Leila Woodington Director of Business Marketing voor EMEA bij Snap Inc.

Leila Woodington Director of Business Marketing voor EMEA bij Snap Inc.

20-09-2021 (09:00) - Mensen

Leila Woodington treedt in dienst bij Snap Inc. als Director of Business Marketing voor EMEA. Ze zal werken vanuit Londen en rapporteren aan Doug Frisbie, Vice President van Global Business Marketing.
 
In deze nieuwe functie zal Leila een senior lid van het team zijn en leidinggeven aan alle marketingactiviteiten voor adverteerders en bureaus in Europa en het Midden-Oosten. Ze zal ook een actieve rol spelen in consumentenmarketing en kleine bedrijven.
 
Leila werkte meer dan tien jaar bij Facebook, waar ze de laatste tijd verantwoordelijk was voor de zakelijke marketingactiviteiten in Noord-Europa. Daarvoor was Leila bijna zes jaar werkzaam bij PayPal.
 
In haar nieuwe functie zal ze leidinggeven aan een groeiend team dat bestaat uit marketingmanagers in het VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Dubai.
 
Leila Woodington: "Marketing speelt een sleutelrol in het versnellen van Snap's groei in EMEA en ik ben vastbesloten om mijn passie voor creatieve storytelling en het opbouwen van sterk presterende teams naar de regio te brengen."
 
Dit is de laatste in een reeks van senior EMEA benoemingen bij Snapchat - eerder deze maand werd Laura Clare benoemd in de nieuw gecreëerde functie van senior director of communications voor EMEA, en in augustus trad Jed Hallam toe tot Snap's Creative Strategy team als EMEA Head of Comms Planning.