Leon van Onselen nieuwe Director Verticals van Marktplaats

Leon van Onselen nieuwe Director Verticals van Marktplaats

20-07-2020 (08:30) - Mensen

Het managementteam van Marktplaats eCG Benelux is uitgebreid met twee nieuwe namen. Leon van Onselen is per 1 juli jongstleden gestart als Director Verticals. De afgelopen jaren werkte Van Onselen aan het ontwikkelen van verticale markten voor Property24 en binnen de Naspers Group. Hij is niet het enige nieuwe gezicht op de werkvloer, op 1 mei van dit jaar trad Gregory Kukolj in dienst als Chief Marketing Officer. Eerder werkte Kukolj voor Sony, Canon, Heineken en Booking.com.
 
Van Onselen bracht de afgelopen jaren veel van zijn tijd door in Afrika en Zuidoost Azië. Eerder was hij werkzaam voor onder meer Barclays Capital in Londen en asset management in Kaapstad. Voor Marktplaats verhuist hij naar Nederland, zodra de grenzen van Zuid-Afrika openen. Bij Marktplaats ziet hij vooral veel kansen voor groei: “Marktplaats is een ongelofelijk sterk horizontaal merk, er is slechts een handvol organisaties dat zo’n sterke affiniteit heeft met zowel ondernemers als consumenten. Het is mijn ambitie het team te ondersteunen bij het bouwen aan onze verticale marktpositie.”
 

Gregory Kulkolj Chief Marketing Officer

Gregory Kukolj verliet Booking.com voor Marktplaats. Hij was daar werkzaam als Global Media and Precision Marketing Director Kukolj is bewezen succesvol in het leiden van complexe digitale transformatie processen, van zowel ontwikkeling als implementatie in een veranderende markt met een diversiteit aan stakeholders. Bij Marktplaats richt hij zich onder meer op innovatie, transformatie en data-gedreven groei.