Louise Meijer Chief Marketing Officer Exact

Louise Meijer Chief Marketing Officer Exact

01-10-2021 (12:09) - Mensen

Louise Meijer start per vandaag als Chief Marketing Officer (CMO) bij business softwareleverancier Exact. Met haar benoeming wordt ze onderdeel van het managementteam. Louise komt van VodafoneZiggo waar ze Director Brand, Communications, Media & Corporate Social Responsibility (CSR) was.
 
Bij VodafoneZiggo leidde Louise een team op het gebied van brand, mediastrategie, campagnes, content en activatie, studio, sponsoring & hospitality en daarnaast een apart team voor CSR. Voorheen heeft Louise verschillende senior posities binnen brand en marketing gehad bij ING, Achmea en Interpolis.
 
Meijer heeft een aantal nevenfuncties. Zo is zij actief als lid van de Supervisory Board van poppodium Paradiso, bestuurslid van de Bond van Adverteerders en lid van de adviesraad van vrijwilligersplatform Good Busy.
 
“Ik kijk er erg naar uit om bij Exact aan de slag te gaan. Het bedrijf heeft heldere ambities en staat bekend om zijn krachtige en innovatieve marketing. Ik verwacht dat ik met mijn brede ervaring in het vakgebied ook in de softwaresector een waardevolle bijdrage kan leveren aan de bedrijfsstrategie", aldus Louise.