Maak kennis met BEP

06-12-2019 (14:09) - Mensen

BEP is nieuw en gaat merken supporten die zelf meer ‘in charge’ willen zijn bij productie van hun commercial- en andere content producties. Door de support van BEP kunnen merken producties slimmer organiseren en onafhankelijker zijn van de bureaus waarmee ze werken.
 
Veel merken werken met meerdere bureaus maar het is vaak een hele uitdaging om deze bureaus als een team te laten werken. De Brand Executive Producers van BEP gaan als Orchestrator workflows managen zodat bureaus kunnen samenwerken als een team, waarbij iedereen weet wat er van ze verwacht wordt en welk budget ze beschikbaar hebben.
 
Producerende partijen flirten ook steeds vaker direct met de merken, maar het is voor de merken lastig het juiste talent te vinden in de gevarieerde maar onoverzichtelijke markt van creatieve talenten. Ook is het lastig voor merken om de processen te managen waarbij specifieke kennis noodzakelijk is. BEP gaat de merken met Brand Producers ondersteunen als een ‘inhouse producer’ zodat merken de weg vinden naar het juiste creatieve talent, zodat de werkprocessen worden afgestemd en gemanaged tussen de verschillende partijen, er professionele overeenkomsten worden gesloten met rechthebbenden zoals makers, acteurs en componisten en geeft support tot en met het aanleveren van de masters en de financiële afhandeling.
 

over BEP

BEP | Brand Executive Production is opgericht door PIP-oprichters Rikje Thie en Linda Brouwer, samen met Fleur van den Donk. Zowel Rikje als Linda hebben elk meer dan 30 jaar ervaring in de film- en reclame-industrie. PIP is nu ruim 11 jaar succesvol partner van merken om te komen tot een beter resultaat op producties. Production Consultants van PIP werken voor grote merken zoals de merken van Nederlandse Loterij, Heineken, ABN AMRO, VodafoneZiggo, Jacobs Douwe Egberts, SNS, McDonald’s, Perfetti van Melle, Plus, Bol.com en meer. Fleur heeft meer dan 20 jaar advertising-ervaring op het gebied van client services en is nauw betrokken geweest bij vele producties voor tal van klanten bij verschillende bureaus zoals Y&R, Red Cell Not Just Film, BeyenMeyer, XXS en TBWA\NEBOKO.