Maarten Evers benoemd tot Creatief Directeur bij Fightclub

23-09-2021 (13:02) - Mensen

Brand & performance agency Fightclub uit Breda benoemt Maarten Evers tot Creatief Directeur. Maarten werkte in het verleden bij RTL waar hij als Creative jarenlang bouwde aan campagnes voor onder andere Renault, Dove en Jumbo. De afgelopen vier jaar was hij als Senior Art Director bij Fightclub (voorheen TCC) creatief verantwoordelijk voor accounts als Mora, Paturain en DELTA.

Maarten blijft in zijn nieuwe functie meewerken op verschillende projecten, maar is daarnaast verantwoordelijk voor de creatieve richting van het bureau en heeft de dagelijkse leiding over team Creatie bestaande uit verschillende art directors, copywriters, social creatives, designers en DTP/Studio.

Maarten Evers: "Samen met ons enthousiaste team ga ik aan de slag om Fightclub voor eens en voor altijd op de kaart te zetten als hét bureau buiten de randstad. Door onze creatieve koppen te combineren met de kennis van de strategy en performance specialisten van Fightclub én de gehele Customer Collective Group bieden we onze klanten niet alleen opvallende maar ook effectieve campagnes!"


Nieuw team in de ring

Dankzij de sterke groei die Fightclub doormaakt wordt team Creatie daarnaast per 1 oktober uitgebreid met de komst van een nieuw creatief team. Sid van Zijp keert als Art Director terug op zijn oude nest en wordt daarbij vergezeld door teamgenoot Stephanie van Vliet als Copywriter.