Maartje Grossouw benoemd tot Managing Director Marcommit

Maartje Grossouw benoemd tot Managing Director Marcommit

12-01-2021 (11:30) - Mensen

Maartje Grossouw (48) is per 1 januari Managing Director van Marcommit, PR- en contentmarketingbureau gespecialiseerd in B2B IT, tech en HR. Sinds juni 2020 is Maartje werkzaam bij Marcommit als Client Service Director. In haar nieuwe functie zal Maartje naast de dagelijkse leiding van het bureau ook betrokken zijn bij de ontwikkeling van strategische plannen voor de klanten van Marcommit.
 
Maartje Grossouw over haar nieuwe aanstelling: “Marcommit is een zeer gespecialiseerd bureau met veel kennis op het gebied van IT, tech en HR. In mijn 20-jarige loopbaan heb ik veel kennis over deze branches opgedaan en in het afgelopen half jaar heb ik Marcommit en onze klanten beter leren kennen. Ik kan niet wachten om in deze functie verder met het team van goede, enthousiaste professionals aan de slag te gaan en te blijven werken aan het succes van onze klanten.”
 
Marianne van Barneveld, oprichter van Marcommit: “Wij zijn heel blij met de komst van Maartje naar Marcommit. Om ons bureau verder te laten groeien, zijn we bewust op zoek gegaan naar iemand met kennis van de B2B-markt, een visie op PR en daarnaast ervaring als manager. Iemand die weet wat er nodig is om als organisatie snel in te spelen op ontwikkelingen en mee te bewegen met de markt. Met Maartje hebben wij er alle vertrouwen in dat wij onze doelstellingen voor de komende jaren kunnen gaan realiseren.’’