Maike Nieuwenhuys aan de top bij USG Business Services

03-05-2018 (11:22) - Mensen

USG People heeft Maike Nieuwenhuys benoemd tot Algemeen Directeur van USG Business Services. In deze positie is Nieuwenhuys verantwoordelijk voor het leiding geven aan de drie bedrijfsonderdelen van USG Business Services, te weten Easy Way Chauffeursdiensten, Receptel en Secretary Plus.


Nieuwenhuys: "Als Algemeen Directeur van USG Business Services ben ik verantwoordelijk voor het plannen, leiden en coördineren van alle bedrijfsactiviteiten en geef ik invulling aan de strategische koers van onze organisatie. Daarnaast zal ik de mogelijkheden voor groei in kaart brengen en onze labels verder met elkaar integreren." 

 

staat van dienst

Maike Nieuwenhuys (41) heeft in de afgelopen zeventien jaar bij Unique Nederland een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in verschillende commerciële en leidinggevende functies. Zo was zij Landelijk Manager Callstaff waarbij zij verantwoordelijk was voor vijf regio’s. Hierna gaf zij als Landelijk Manager Finance leiding aan de consultants en managers van Unique Finance. In haar laatste functie was Nieuwenhuys werkzaam als Operationeel Directeur Specialties en verantwoordelijk voor de Specialties Unique Finance, Unique Multilingual, Unique Executive en Unique Scheepvaart & Transport.