Marco Baay als Sound Designer aan de slag bij Amp.Amsterdam

Marco Baay als Sound Designer aan de slag bij Amp.Amsterdam

07-01-2021 (11:58) - Mensen

Om de grote vraag naar audio-post productie en sound design te beantwoorden zal per heden Marco Baay het team van Amp.Amsterdam // The Sonic Branding Company komen versterken als Sound Designer.
 
Marco Baay: “Ik ben blij dat ik als transfervrije spits weer een voetbalclub van topklasse heb gevonden en ben klaar voor mixen in de Champions League”
 
Joost Haartsen, managing director, vult aan: “Marco en ik kennen elkaar al meer dan 15 jaar. Geweldig dat we nu eindelijk samen kunnen gaan werken. Er zijn maar weinig mensen met een staat van dienst zoals hij en die unieke ervaring kunnen we heel goed gebruiken voor het verstevigen van ons team en de realisatie van onze groeiambities”
 
Marco is in 1993 afgestudeerd aan de Filmacademie en heeft eerder gewerkt bij Alfred Klaassen, Marco Sound, Post Office, Kaiser Sound Studios en meest recent bij Ambassadors als sound designer en partner.
Daarnaast heeft hij voor vrijwel alle bureaus in Nederland alsmede vele internationale bureaus gewerkt.
In de afgelopen jaren heeft hij o.a. gewerkt aan commercials van Nike, Staatsloterij, McDonald’s Heineken en Strongbow en onder andere het sound design gedaan voor de Nederlandse speelfilm ’De Bende Van Oss’.