Marco Ophof Head of Sales bij Incentro

Marco Ophof Head of Sales bij Incentro

30-04-2021 (18:17) - Mensen

Per 1 mei is Marco Ophof begonnen als Head of Sales bij Incentro. Na werkzaam geweest te zijn bij Essence als Account Lead en bij Lukkien als Director Sales & Strategy zal Marco zich bij Incentro richten op de verdere professionalisering van New Business & Sales.
 
Marco Ophof: “Alles verandert, zo wordt alles digitaal en e-commerce. Organisaties moeten zich in rap tempo aanpassen aan deze digitale verandering, want de kern van het overleven zit hem in daadkrachtige verandering. En daar staat Incentro voor. Organisaties helpen bij hun digitale transformatie. Bij Incentro zie ik een hele sterke combinatie van klantgericht denken en bouwen, gekoppeld aan een brede set van technische skills. Daarnaast is Incentro partner van de belangrijkste leveranciers van e-commerce en data technologie; cruciale bouwstenen voor e-commerce succes! En last but not least; de open cultuur en het zichtbare vertrouwen bij Incentro spreekt me enorm aan, dit gaat een geweldige tijd worden!”
Sven Oldenhof, Operations Director Incentro: "Wij zijn enorm verheugd met de komst van Marco. Zijn uitgebreide ervaring en relevante trackrecord gaat onze organisatie en voornamelijk onze (toekomstige) klanten weer naar een hoger niveau brengen. En wat me daarnaast nog heel enthousiast maakt is dat hij onze propositie, rondom Customer Experience belangrijk maken in alles wat we doen, al ademt en in tal van projecten al heeft gerealiseerd. Mooie tijden staan te wachten voor ons en onze klanten!"
 

Over Incentro

Verandering. De mensheid is er altijd al afhankelijk van geweest. In de IT is dat niet anders. Onderwerpen die anderen laf uit de weg gaan, worden op de agenda gezet. Niet om een mening op te leggen. Maar juist om te laten zien dat vernieuwende ideeën - hoe spannend ze ook zijn - vaak de sleutel zijn tot verbetering. Als Digital Change Company worden klanten geholpen met hun digitale transformatie.
In 2020 is Incentro in de Great Place to Work ranking in de categorie grote bedrijven op plek nummer 2 geëindigd in Nederland.