Marianne van Barneveld in bestuur PR World Alliance

09-05-2018 (09:43) - Mensen

Marianne van Barneveld, oprichter en directeur van PR- en contentmarketingbureau Marcommit, gaat in het bestuur zitten van de PR World Alliance (PRWA), een internationaal netwerk van PR-bureaus.


Marianne van Barneveld: “Er zijn twee redenen waarom ik achttien jaar geleden Marcommit heb opgericht. Allereerst om een omgeving te bieden waar je als PR-professional kunt leren en plezier kunt hebben, maar ook om klanten de beste resultaten te geven. Door deze bestuursfunctie kan ik daar nog een extra dimensie aan geven. De PRWA-partners kennen een enorme diversiteit in communicatiekennis en doelgroepen. Ik ga mij de komende tijd hard maken om de toegang tot die kennis voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers te verbeteren.” 


Catherine Kablé, bestuursvoorzitter van de PRWA: “Haar jarenlange ervaring en kennis gecombineerd met haar tomeloze enthousiasme voor het vak maken haar de ideale kandidaat. Als gastvrouw van de PRWA General Assembly zie je ook direct dat zij de leden van het netwerk samen wil brengen en dat ze waarde hecht aan de persoonlijke relaties en kennisoverdracht." 

 

meteen aan de slag

Als nieuw bestuurslid organiseert Marianne van Barneveld in 2018 ook de PRWA General Assembly. Deze jaarlijkse bijeenkomst vindt dit jaar plaats op 14 en 15 Mei. Marcommit ontvangt dan onder andere PR-bureaus uit Frankrijk, Italië, Zweden, Polen, Duitsland, Turkije, Kroatië en de VS om kennis uit te wisselen en om persoonlijke relaties te verstevigen.