Mark de Weerd Country Manager Benelux Improve Digital

02-08-2018 (11:28) - Mensen

Improve Digital heeft Mark de Weerd benoemd tot Country Manager Benelux. In deze positie adviseert hij publishers met betrekking tot hun advertising en programmatic advertising strategie, en daarnaast is hij verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het klantportfolio in de Benelux. 


Mark kwam in 2015 naar Improve Digital als Key Account Manager en volgt nu Angela Pellaupessy op in de functie van Country Manager Benelux. Hij rapporteert direct aan Bastiaan Spaans, Senior Vice President Commercial.


Bastiaan Spaans, SVP Commercial van Improve Digital: “Mark heeft uitstekende kennis van de markt en is zelf betrokken geweest binnen de tak van Publishing. Hij weet wat de behoeften en uitdagingen van uitgevers zijn in het optuigen en verder uitbouwen van hun online advertentiestrategie. Hij heeft de afgelopen drie jaar een belangrijke rol gespeeld in de Benelux markt, en is daarmee zeer geschikt als country manager van het Benelux team”. 


De Weerd voegt toe: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en om samen met het team de positie van Improve Digital in de Benelux verder te versterken.