Martin Verwoert voorzitter RvC nieuw opgerichte Jamani Group

05-08-2019 (11:51) - Mensen

Martin Verwoert (68) is aangetreden als voorzitter van de raad van commissarissen van de onlangs opgerichte Jamani Group. De onderneming is ontstaan uit een fusie tussen Dekbed-Discounter.nl, de grootste online beddenverkoper van de Benelux, en De Arend, een van Nederlands grootste specialisten in meubilair voor horeca, zorg, kantoor en onderwijs.
 
Als voorzitter van de RvC van de Jamani Group ondersteunt en adviseert Verwoert de jonge ondernemers onder andere bij grote financiële vraagstukken en bij de aanschaf van nieuwe panden. 'We hebben met Martin Verwoert een fijne sparringpartner gevonden met wie de Jamani Group zijn ambities kan waarmaken en overtreffen”' zegt medeoprichter Niels Verwij. Het jonge bedrijf hoopt in 2019 een omzet te bereiken van 100 miljoen euro.
 

Over de Jamani Group

De Jamani Group is een fusie van Dekbed-Discounter.nl, de grootste online beddenverkoper van de Benelux, en De Arend, een van Nederlands grootste specialisten in meubilair voor horeca, zorg, kantoor en onderwijs. De twee bedrijven hadden in 2018 een gezamenlijke omzet van 60 miljoen euro en 100 personeelsleden. Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed-Discounter.nl zijn de drie grootaandeelhouders van de nieuwe onderneming. Sinds juli 2019 is Koopjedeal.nl ook onderdeel van de groep.