MassiveMusic Amsterdam zoekt toptalenten

MassiveMusic Amsterdam zoekt toptalenten

24-09-2020 (13:55) - Mensen

MassiveMusic Amsterdam komt handen te kort voor de steeds groter wordende stroom werk. Vind je het leuk om bij één van de topspelers te werken in de creatieve industrie, dan is dit je kans!
 
MassiveMusic is een van de meest toonaangevende creatieve muziekbureaus ter wereld, met vestigingen in Amsterdam, Berlijn, Londen, New York, Los Angeles en Tokio. Overtuigd van de universele kracht van muziek, opereert het bedrijf op het zakelijke en creatieve snijvlak tussen muziek en merken. MassiveMusic produceert en componeert voor branding, advertising en broadcast producties. Het ontwikkelt muziekstrategieën voor global brands, levert music searches en licensing diensten, creëert innovatieve muziekactivaties, scout talent - en organiseert af en toe een onvergetelijk feestje. De passie voor muziek heeft niet alleen tot een prijswinnende reputatie geleid, maar ook tot een dynamisch bedrijf dat middenin de huidige muziekindustrie staat.
 
Op dit moment heeft MassiveMusic Amsterdam 3 vacatures. Wij zijn op zoek naar Global Marketing Director, een Junior Social Media & Traffic Manager en een Finance Coördinator. Ben jij degene met de juiste skills en denk je in ons team te passen? Kijk dan op FONKjobs of klik op één van de vacatures hierboven.