MassiveMusic presenteert Massive Adnight Sessions 2017

04-10-2017 (09:00) - Mensen

Tijdens ADNIGHT op vrijdag 6 oktober aanstaande opent muziekbureau MassiveMusic haar etage in de A’DAM Toren voor publiek en presenteert de ‘Massive Adnight Sessions’. Op de planning staat een muzikaal programma waarin de bezoeker op een muzikale manier in de spotlight wordt gezet. Zo wordt iedereen uitgenodigd in de opnamestudio om een bijdrage te leveren aan de ‘Massive Adnight Anthem’, een vervolg op de soundtrack van 2016. 


Daarnaast zal er een live performance zijn van de band St. Solaire, één van de MassiveTalent bands. Deze Rotterdamse band laat zich inspireren door Bon Iver, Radiohead en Coldplay en heeft gespeeld op o.a. Songbird Festival, Where The Wild Things Are en als support act voor de Nederlandse band HAEVN. In september 2016 brachten zij hun eerste single ‘Morning Sun’ uit en in mei 2017 hun tweede single ‘Running’. 


Uiteraard is er ook een open mic jam sessie met leden van de MassiveMusic Late Night Show Band, waar iedere bezoeker en/of muzikant (in spe) aan deel kan nemen. 

Voor meer informatie en tickets/passepartouts voor ADNIGHT: http://adnight.nl/