Mathijs Visser nieuwe aanwinst Megawatt Digital

27-07-2020 (10:49) - Mensen

Mathijs Visser, voormalig CCO en mede-eigenaar van Happy Horizon, sluit zich aan bij de Megawatt Group in Eindhoven. Hij versterkt het team van Megawatt Digital op het gebied van online marketing, data en leadgeneratie.
 
In 2008 startte hij zijn eigen bureau in online leadgeneratie, dat later werd uitgebreid met social media advertising, e-mailmarketing en data. Zijn succes bleef niet onopgemerkt en al snel werd zijn bedrijf overgenomen door Happy Horizon. Visser bleef hier tot en met 2018 actief als CCO en mede-eigenaar.
 
Hij zette zijn visie voort bij OffspringMedia, een online uitgeverij in de nichemarkt ‘jonge gezinnen’. De specialistische kennis van Mathijs op het gebied van online marketing en data bleef echter interessant voor zijn netwerk buiten OffspringMedia. “De Megawatt group heeft, met haar drie specialistische bureau’s onder één dak, een unieke combinatie van offline, online en data. Met een enthousiast team van specialisten levert Megawatt kwalitatief hoogwaardig werk, en zijn we in deze formatie bijzonder toekomstbestendig”, aldus Mathijs Visser en Stephan Kwast (Managing Director - Megawatt Group).