Maurice Seleky hoofd Communicatie & Marketing Amsterdam Museum

Maurice Seleky hoofd Communicatie & Marketing Amsterdam Museum

02-04-2020 (13:52) - Mensen

Het Amsterdam Museum heeft Maurice Seleky aangesteld als nieuw hoofd Communicatie & Marketing. Seleky treedt ook toe tot het managementteam van het museum.
 
Hoewel hij is opgeleid als jurist, koos Seleky voor een carrière in de creatieve industrie. Hij werkte als PR- & communicatiestrateeg bij Coebergh Communicatie & PR en Vandejong Creative Agency, en was hij als partner verbonden aan Novel Creative Consultancy. De afgelopen jaren was hij Hoofd Marketing & Communicatie van Pakhuis de Zwijger.
 
‘Met Maurice Seleky hebben we een bijzonder energieke, gedreven en creatieve professional binnengehaald met een groot relevant netwerk in de stad en daarbuiten’, laat een enthousiaste Judikje Kiers, directeur van het Amsterdam Museum weten. ‘Hij bruist van de ideeën en ik zie er enorm naar uit om met hem samen te werken om het Amsterdam Museum, met al onze locaties, zijn collectie van ruim 100.000 objecten en zijn grote verzameling verhalen bij nog meer Amsterdammers en bezoekers van onze mooie stad bekend te maken.’
 
Foto: Benjamin Kotek