Mediabureau Zoekhelden versterkt team met digital campaign manager Chantal Kappel

18-11-2020 (12:56) - Mensen

Chantal Kappel maakt de overstap van Zenith Media naar Zoekhelden. Het team van mediabureau  Zoekhelden helpt een breed palet aan klanten bij hun marketing communicatie doelen op het gebied van off- en online media.
 
Kappel zal zich bij Zoekhelden met name richten op het coördineren van media campagnes. De brug tussen de campagne data en de klant. Misschien wel het belangrijkste gedeelte van de werkzaamheden binnen Zoekhelden.
 
Chantal: “Ik heb 3,5 jaar met veel plezier voor Zenith gewerkt. Een groot bureau met grote teams, grote klanten en veel resources voorhanden. Voor de volgende fase wil ik mijzelf op een andere manier uitdagen en mijn ondernemerskwaliteiten verder ontwikkelen. Vandaar dat ik gekozen heb voor een iets kleiner bedrijf als Zoekhelden, met een innovatieve en integere manier van bedrijfsvoering. In mijn eerste weken valt me al op hoe het gehele team hart voor elke klant heeft. De klant wordt gezien als echte partner. Dit mediabureau is een parel in de markt en bovendien een van de weinige bureaus die volledig op urenbasis opereert. Hiermee zorgen ze voor meer transparantie in de markt.”