MediaMonks versterkt Business en Virtual Events teams in Amsterdam

MediaMonks versterkt Business en Virtual Events teams in Amsterdam

12-02-2021 (09:00) - Mensen

Naar aanleiding van het succes en groei van de content-tak van S4Capital het afgelopen jaar, breidt MediaMonks het team in Amsterdam uit met aanstellingen in de Business en Virtual Events teams.
 
Angela Meier-Ashwell is aangetrokken als Business Director. In haar functie zal ze zorg dragen voor onder andere Akzo Nobel. Meier-Ashwell, die eerder in Londen werkte als (Group) Programme Director bij Publicis Poke, Analog Folk en Razorfish en daarnaast haar expertise opdeed bij onder andere Google, AMV BBDO en BBH, brengt een schat aan ervaring mee vanuit de klant- en bureauzijde.
 
Naar aanleiding van de toenemende vraag naar virtuele evenementen, van onder andere de Palo Alto Networks, Nederlandse overheid, Signify, Google en ASML, zijn Marcel van Overveld (Business Director Virtual Events) en Xavier Baars (Senior Producer) aangesteld om het Virtual Events team in Nederland te versterken.
 
Van Overveld was eerder partner oprichter van Live Online Events, een bureau met focus op live streaming/television, social media en events, waar hij onder andere klanten zoals DSM, IBM en verschillende ministeries en overheidsinstanties. Xavier Baars komt als Senior Producer in het Virtual Events team. Baars creëerde in zijn carrière als product designer en innovatie specialist een scala aan prijswinnende digitale producten en nieuwe services voor onder andere Google, Kasbank en Schiphol.