Mediaxplain* verwelkomt 2 nieuwe talenten

07-06-2017 (10:15) - Mensen

Marketing- en mediabureau Mediaxplain* groeit en is sinds deze maand twee talenten rijker: Jasper Achterberg en Jaap Smeeing. Het bureau verwelkomt Jasper als Accountmanager en stelt Jaap aan als Consultant ter versterking van het Social Media team. 


spin in web

Jasper werkte de afgelopen drieënhalf jaar bij ZIGT als Mediaconsultant. Bij Mediaxplain* is Jasper medeverantwoordelijk voor een nieuw accountteam waarmee een gestructureerde volgende stap in de groei van het bureau wordt gezet. Voor Jasper was de keuze voor Mediaxplain* snel gemaakt: “De positionering van media- én marketingbureau spreekt mij erg aan. Mediaxplain* heeft alle specialismen in huis, waardoor opdrachtgevers in de gehele breedte geserviced worden (paid, owned, earned). In de toekomst zie ik de rol van mediabureaus meer als spin in het web en niet zozeer meer als een traditioneel bureau met de focus op paid. Mediaxplain* claimt deze rol nu al.”

 

conversaties
Jaap versterkt het Social team als Social Media Consultant, waar hij als Coosto gecertificeerde een verdiepingsslag maakt in het analyseren van de online activiteiten van opdrachtgevers. Waar hij voorheen merken assisteerde in het zelf opzetten van social kanalen en -pagina’s, ontzorgt Jaap bij Mediaxplain* de opdrachtgevers van A tot Z. “Mijn doel is om de conversaties die wij voor opdrachtgevers op social media aangaan, uit te breiden vanuit een content kalender. Ik hoop hiermee, met mijn inbreng, extra waarde te creëren voor het merk”, aldus Jaap.