Michel van Mil nieuwe managing director Orion

29-08-2019 (13:10) - Mensen

Met ingang van 3 september wordt Michel van Mil aangesteld als nieuwe managing director van Orion, de investeringseenheid van IPG Mediabrands. Van Mil is sinds 3,5 jaar werkzaam als Finance Director bij One Media Sales en was ook CFO voor Motivaction International en DQ&A Media Group. Hij is zeker geen onbekende voor de bureaugroep, hij heeft 6,5 jaar voor UM gewerkt als Financial manager en CFO.
 
“Met Michel van Mil hebben we een zeer ervaren, financieel gedreven en een op de relatie gefocuste collega aan boord weten te halen. Samen met Michel gaan wij de volgende stap zetten met Orion. Hierbij is onder meer het lanceren van internationaal reeds toegepaste en bewezen onderdelen het uitgangspunt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Michel deze uitdagende stap kunnen zetten en het succes van Orion verder kunnen uitbouwen.” aldus Onno Seelen COO, IPG Mediabrands.
 
Michel van Mil: “Na ruim 15 jaar in financiële (eindverantwoordelijke) functies te hebben geopereerd aan zowel bureauzijde (full-service en digitaal) als exploitantzijde, kijk ik zeer uit naar deze nieuwe stap en de bijdrage die ik kan leveren aan het samenwerken met adverteerders, exploitanten en de diverse labels van Mediabrands. Daarnaast wil ik mijn opgedane kennis en ervaring binnen de media inzetten voor het verder ontwikkelen van Orion in Nederland.”
 
ORION Capital is onderdeel van IPG Mediabrands en gevestigd sinds 2009 in o.a. de US, Canada, UK, Australië, Duitsland, Mexico, Denemarken, Spanje, Frankrijk en Nederland. ORION Capital investeert kapitaal strategisch bij media-exploitanten in ruil voor mediawaarde die gebruikt kan worden voor klanten van de bureaugroep.