Michiel de Vries Managing Director Brand Edelman Amsterdam

Michiel de Vries Managing Director Brand Edelman Amsterdam

08-01-2021 (11:01) - Mensen

Edelman Amsterdam stelt Michiel de Vries aan als Managing Director Brand. Hij wordt verantwoordelijk voor alle merkgerelateerde advies- en activatiewerkzaamheden van het kantoor. Ook zal hij huidige en nieuwe klanten ondersteunen bij de verdere integratie van hun marketing- en communicatieactiviteiten.
 
Michiel's carrière omvat een brede mix van bureau en in-house rollen bij onder andere Young & Rubicam (Y&R), Porter Novelli, Coca-Cola en Yacht (Randstad Groep). Ook werkte hij voor NS, Kellogg's en Mercedes-Benz op diverse freelance opdrachten en was hij als interimmanager betrokken bij de fusie van private banks Insinger de Beaufort en Theodoor Gilissen. Het afgelopen jaar was Michiel als MT-lid van ARTIS verantwoordelijk voor marketing, communicatie, educatie en fondsenwerving. Ook begeleidde hij als EU Business Coach, opkomende Nederlandse bedrijven bij de invulling van hun Go-to-Market en merkstrategie.
 
Steven Heywood, General Manager van Edelman Amsterdam, zegt: “Michiel heeft een talent om gespecialiseerde teams en wereldwijde en lokale merken te leiden en te inspireren voor een gedurfde geïntegreerde aanpak. Dat is precies het profiel dat wij nodig hebben om onze Brand-expertise te laten groeien. Zijn aanzienlijke commerciële en boardroom ervaring als brand builder, netwerker en gepassioneerd storyteller in verschillende sectoren, maakt hem een geweldige aanvulling op ons team van wereldklasse hier in Amsterdam.”