MightyHive breidt inhousing expertise uit in Nederland

MightyHive breidt inhousing expertise uit in Nederland

21-06-2021 (13:20) - Mensen

MightyHive heeft Jarno Stolk aangetrokken als Senior Director Digital Transformation & Inhousing. In zijn rol zal Stolk adverteerders adviseren hoe zij media en data het beste in huis kunnen halen ten behoeve van meer controle, betere beslissingen, hogere snelheid en groei van merk en marktaandeel.
 
Stolk is afkomstig van 3MO, waar hij als interim Media Manager en Consultant klanten als PwC, de Volksbank en T-Mobile adviseerde over hun marketing, communicatie en media investeringen. Daarnaast is hij oprichter van Blockchain startup Bchain Media, een startup die het gebruik van blockchain technologie mogelijk maakt binnen marketing en media. Daarvoor vervulde hij verschillende management functies bij onder andere Microsoft, KPN en Carat.
 
De afgelopen maanden is de Data en Digitale Media tak van S4Capital snel gegroeid onder leiding van Richard Smoorenburg en Suzanne Jansen, met klanten in de sectoren huishoudelijke apparaten, FMCG, CPG’s, sportswear en healthcare. Op wereldniveau is MightyHive de marktleider op het gebied van inhousen van data en digitale media.