Natwerk breidt verder uit

17-06-2021 (12:45) - Mensen

Het Natwerk-team breidt opnieuw uit. Het Amsterdamse bureau heeft specialisten, Anouk Dingelstad en Stefanie de Jong aangetrokken om het bedrijf verder te versterken. Anouk start als Head of Account & Production en Stefanie als Account Director. Met het oog op verdere professionalisering, zal de huidige Business Director Edgar Kuipers een nieuwe rol in het management team vervullen als Head of Account & Growth. Met deze stap zet Natwerk verder in op haar groeiambities en het realiseren van een intern en extern efficiëntieslag.
 
Head of Account & Production Anouk Dingelstad hield Natwerk al een tijd in de gaten. De dynamiek en transformatie van Natwerk door de jaren heen spreken haar enorm aan. "Ontdekken, creëren, uitproberen en durven omvormen. Door te doen leer je. Natwerk en ik hebben gemeen dat we verschillende vormen hebben aangenomen gedurende onze loopbaan. Op deze manier leer je het meest over jezelf en de branche. Zo ben ik organisch op deze plek beland. Het team, de variatie aan klanten en projecten spreken mij erg aan; eigenzinnig, bold en energiek."
 
Naast de eindverantwoordelijkheid van account en productie is het managen van de huidige klanten en de groei die daarin zit voor Natwerk erg belangrijk. Met deze reden zal Edgar Kuipers in zijn functie als Head of Account & Growth zich hier mee bezig houden. "We zijn het afgelopen jaar veel succesvolle merk trajecten gestart voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Hierdoor is Natwerk in de breedte gegroeid en een solide merkenbouwer geworden zonder daarbij de unieke opvallende Natwerk signatuur los te laten. En daarin liggen heel veel kansen voor merken die echt iets anders willen. Dat gaan we nu samen verder uitbouwen met dit fantastische team." Edgar zal samen met Anouk de account en productie teams leiden.
 
Stefanie de Jong is niet nieuw bij Natwerk, eerder was zij als interim werkzaam en zal nu het reclamebureau fulltime ondersteunen als Account Director. Stefanie: "Ik heb gekozen voor Natwerk omdat het een uniek bureau is. De klanten van Natwerk zijn uiteenlopend en kijken verder dan enkel traditionele reclame en communicatie, dit zorgt voor leuke uitdagingen en opdrachten. Ik voel mij thuis en op mijn gemak bij dit bedrijf, de mensen die er werken zijn open, nuchter, creatief, slim en hardwerkend. Iedereen heeft een can-do mentaliteit".