Nederlandse influencers voor #IMWITHBUMBLE

30-08-2018 (10:31) - Mensen

Bumble is een female-first socialenetwerkapp die een veilige omgeving creëert om nieuwe mensen in te ontmoeten, voor dates, vriendschappen en zakelijke contacten. Vandaag kondigt het bedrijf haar nieuwe campagne aan, met daarin negen belangrijke online influencers van over de hele wereld.


Louise Troen, Bumble’s vicepresident Internationale Marketing & Communicatie: “Deze campagne brengt succesvolle vrouwen van over de wereld samen en laat ze ervaren waar ons merk voor staat. Ze zullen zelf zien dat compassie, respect en wederzijdse steun en inspiratie de kernwaarden zijn van ons bedrijf.” 


“Bumble wil een moderne en inspirerende manier creëren om nieuwe mensen te leren kennen. Of je nu op zoek bent naar liefde, vriendschap of contacten op professioneel gebied. Ons uiteindelijke doel is om een ??beweging te creëren waarin compassie en respect de kernwaarden zijn die mensen met elkaar verbinden. En we hopen natuurlijk dat elk van deze geweldige vrouwen aan het einde van de trip met volle overtuiging #imwithbumble kan zeggen.” 

 

nederlandse delegatie

De Nederlandse influencers voor deze campagne zijn Gwen van Poorten (28), tv-presentator en vlogger. Bekend van diverse televisieprogramma's van BNN/VARA Andy Torres (34), modeblogger op Stylescrapbook, creatief directeur en stylist