Nieuw bloed bij Blauw Gras

08-05-2018 (13:14) - Mensen

Contentmarketing bureau Blauw Gras heeft Bart Visser aangesteld als Creative Director. De afgelopen vijf jaar werkte Visser in dezelfde hoedanigheid bij Wayne Parker Kent. Daarnaast zijn nog vijf nieuwe mensen aangesteld.  


Erjon Tuenter
, Mede-oprichter & Operational Director: “Naast onze klanten eisen wij veel van onszelf als het gaat om creativiteit. Met Bart hebben wij ervaren creatief, content-denker en manager in één gevonden. Met de overige aanwinsten hebben we de mogelijkheid om nog verder door te groeien.” 

 

talenten

Naast Visser heeft het Amsterdamse bureau vijf andere collega’s verwelkomd. Eva Dekker (Social Media Manager, voormalig T-Mobile & Digined) en Fleur van der Eijk (Social Media Manager, voormalig Brandfighters) verzorgen onder andere de nieuwe accounts Menzis, Anderzorg, Bavaria en Payconiq. Daarnaast komt Rosa Veldhuis over van Ganda en gaat aan de slag als Creative. Gioia van de Fliert gaat als Creative Producer de videotak verder uitbouwen. Van de Fliert werkte in het verleden als Producer bij Yune. Marthe Berger wordt de nieuwe Office Manager.