Nieuw talent bij Text100

17-08-2018 (13:53) - Mensen

Marketingcommunicatiebureau Text100 Benelux heeft haar team de afgelopen periode uitgebreid met drie nieuwe collega’s: Jacky van der Deure (27) als Senior Consultant en Teska Drosten (26) en Jack Lowe (28) als Consultants. Als consultant helpen zij huidige en toekomstige klanten bij hun PR- en communicatievraagstukken, campagnes en strategieën.


Jacky van der Deure  is gestart als Senior Consultant bij Text100 en is hiermee verantwoordelijk voor klanten als TomTom, AWS, Salesforce, Palo Alto Networks en MMD/AOC. Voor Text100 werkte Jacky enkele jaren als consultant bij Omnicom PR Group. Jacky heeft een brede ervaring in interne en externe communicatie. Ze is sterk in account- en projectmanagement, strategisch media-advies en doelgericht naar resultaten voor klanten werken.


Teska Drosten is gestart bij Text100 als consultant. Hiervoor was zij werkzaam in de digitale en culturele sector als freelancer en was zij onder andere werkzaam bij De Appel en bij bureau SLA. Bij Text100 werkt zij onder andere op klanten als AWS, Salesforce, Lenovo, Palo Alto Networks en MMD/AOC. 

 

Jack Lowe versterkt hij het Text100-kantoor in Amsterdam als consultant. De afgelopen vier jaar heeft Jack voor verschillende PR-bureaus in de modewereld gewerkt. Voor Jack was het een bewuste keuze om de tech-wereld in te stappen en tegelijkertijd past zijn kennis perfect bij de groeiende behoefte van B2B- en Techklanten om samen te werken met influencers of lifestylemerken. Jack is verantwoordelijk voor klanten als Lenovo, TomTom, Xerox, MMD/AOC en Netatmo.