Nieuwe Sales & Marketing Director Clear Channel Nederland

17-08-2017 (10:25) - Mensen

Raymond van Kasterop is de nieuwe Sales & Marketing Director bij Clear Channel Nederland. Raymond geeft in deze functie leiding aan het Sales & Marketing team. 
 

Raymond heeft veel ervaring in het aansturen van salesteams bij diverse mediabedrijven. De laatste vijf jaar is hij actief geweest als Sales Director bij G+J Media. Daarom is deze functie op het lijf geschreven van Van Kasterop: “Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan en nieuwe kennis  op te doen en te delen. Clear Channel Nederland is een belangrijke speler binnen de  Out of Home-markt met een uitstekende propositie. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s Clear Channel Nederland nog verder uit te bouwen”, aldus Raymond. 
 

Nieuwe gezichten

Naast Raymond van Kasterop zijn er meer mensen aan de slag gegaan in het Sales & Marketing team: Marko Visser, Raymond Schippers en Ingeborg de Wildt zijn gestart als Accountmanager en Desmond Gardeslen is gestart als Business Analist. Ook is het team aangevuld met Marketeers Stefanie Kooijman en Michel van den Berg.
 
“Ik heb er alle vertrouwen in dat het huidige team samen met deze nieuwe gezichten Clear Channel Nederland verder zal laten groeien in alle opzichten”, aldus CCO Demeulenaere.