Oprichter Maartje Frederiks neemt afscheid van HelloFresh

22-08-2019 (11:24) - Mensen

Maartje Frederiks gaat HelloFresh na acht jaarverlaten. Maartje Frederiks stond in 2011 aan de wieg van de maaltijdboxbezorger in Nederland en is sindsdien verbonden aan het bedrijf. Zij zal HelloFresh per 1 september 2019 verlaten.
 
Pauwel Wiertsema wordt de nieuwe CEO van HelloFresh Benelux. Pauwel was al nauw betrokken bij het bedrijf en als directielid verantwoordelijk voor de operatie.
 

nieuw avontuur

Maartje: “Dat ik HelloFresh ga verlaten is één van de moeilijkste besluiten in mijn leven geweest. Ik weet dat ik afscheid neem van een uniek en mooi bedrijf. Ik ben trots op wat we bereikt hebben, waarvan velen dachten dat dit niet mogelijk was. Door de jaren heen hebben we ons aanbod enorm uitgebreid, onze service continu verbeterd en zijn we marktleider geworden.
Ik ben blij dat we elke week steeds meer mensen weten te inspireren om gezondere keuzes te maken: om meer zelf te koken, meer gevarieerd te eten en veel verse ingrediënten te gebruiken. Ik zie mijn taak als oprichter als voltooid en het voelt als de juiste tijd om aan een nieuwe avontuur te beginnen. HelloFresh kan voortbouwen op de succesvolle strategie van de afgelopen jaren en ik heb alle vertrouwen in mijn collega Pauwel als nieuwe CEO van HelloFresh Benelux..