Patrick Bolle aan als managing director Meltwater

30-07-2017 (20:10) - Mensen

Meltwater, marktleider in media-intelligence, heeft Patrick Bolle (27) aangesteld als managing director. Bolle zal in zijn nieuwe functie de activiteiten van Meltwater in Nederland verder uitbouwen.


Patrick Bolle groeit door vanuit een functie als new business manager bij Meltwater. Bolle: ‘Ik ben heel blij met deze stap, het is snel gegaan. We zetten de laatste maanden grote stappen met Meltwater Nederland, mede dankzij de inzet van nieuwe technieken op het gebied van artificial intelligence en machine learning. Daarmee gaan we echt het verschil maken op de Nederlandse markt. Met PR Insights geven we Nederlandse organisaties zicht op wat er speelt in de samenleving en bij de concurrentie. Daarnaast bieden we inzicht in de effectiviteit van hun online inspanningen. 


Helena Naverbrant,
Area Director Frankrijk, BeNeLux bij Meltwater: ‘Patrick is de juiste man op deze plek. Hij heeft de afgelopen jaren aangetoond een inspirerende en resultaatgerichte leider te zijn. Patrick is twee jaar geleden bij ons begonnen en is nu managing director. Ontwikkeling van leiderschap en talent is een speerpunt van ons HR-beleid.’

---