Paul Clark Senior Vice President bij Plantronics voor EMEA

19-02-2019 (13:25) - Mensen

Plantronics benoemt Paul Clark tot Senior Vice President van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). In zijn nieuwe functie wordt Clark verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van zowel Plantronics als Polycom. Hiervoor was hij ook al 25 jaar werkzaam bij het bedrijf. 


De eerste tien jaar bekleedde hij de functie van EMEA Marketing Director, de laatste jaren was Clark als Managing Director verantwoordelijk voor Plantronics Europa en Afrika. Hij lanceerde tijdens zijn carrière bij Plantronics onder meer het eerste resellersprogramma en stond aan de wieg van de ontwikkeling van draadloze headsets: een belangrijke mijlpaal in de groei van het bedrijf.


'Het is een geweldige tijd om deel uit te maken van deze sector', zegt Paul Clark, Senior Vice President EMEA. 'Plantronics en Polycom bieden samen een van de grootste portfolio’s op het gebied van communicatie- en samenwerkingstools. We willen orde scheppen in de communicatie-chaos en mensen in staat stellen zich te concentreren op wat ze moeten doen, door het leveren van eenvoudige en betrouwbare oplossingen.'