PR-bureau NewsLab breidt uit met Leonie Oude Elferink

17-10-2018 (13:39) - Mensen

Oude Elferink gaat de klanten van het bureau adviseren over hun online- en influencerstrategie. Ook krijgt ze als PR-adviseur diverse klanten onder haar hoede.


Talitha Dirkzwager: “NewsLab werkt regelmatig met influencers samen voor het delen van merkverhalen. Influencer marketing maakt nu zo’n groot deel uit van onze werkzaamheden, dat het toevoegen van een specialist op dit vlak welkom was. Iemand met inzicht in de beste tools en data om samenwerkingen op waarde te schatten. Dat hebben we gevonden in Leonie. Een jong talent dat al zes jaar bezig is met het vak en daar op een frisse manier naar kijkt. Daarnaast is de online ervaring die ze meeneemt heel waardevol.” 


Leonie Oude Elferink: “Als digital native neem ik klanten graag mee in de online wereld van influencer marketing en social media. Het PR-vak is zodanig veranderd, dat merken hier niet meer omheen kunnen. Of je je verhaal nu wil delen via journalisten, influencers of direct met de doelgroep op social: uiteindelijk draait het allemaal om een sterk, geloofwaardig merkverhaal dat mensen willen doorvertellen. En dat is precies waar ik zo naar uitkijk bij mijn nieuwe uitdaging bij NewsLab: klanten breder adviseren over een 360-graden-communicatiestrategie.”