PROOF versterkt projectmanagement met Marieke Adama en Annemiek de Kramer

PROOF versterkt projectmanagement met Marieke Adama en Annemiek de Kramer

07-01-2021 (20:53) - Mensen

Twee nieuwe gezichten bij PROOF: Marieke Adama en Annemiek de Kramer versterken vanaf januari het projectmanagementteam van PROOF. Beiden hebben ruime ervaring op dit gebied. Met deze stap geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een vernieuwende manier vorm te geven aan change communicatie, employee alignment en de employee journey.

Bea Aarnoutse, managing director van PROOF: “We zijn blij met de komst van Marieke en Annemiek. Beiden zijn geïnteresseerd in ons vak en willen zich daar verder in verdiepen. Daarnaast hebben ze ruime ervaring op het gebied van projectmanagement. Die combinatie is voor ons belangrijk om stappen te zetten en onze klanten op de juiste wijze te bedienen. Dat sluit aan bij onze ambitie als bureau. We willen vooroplopen in ons vakgebied en op de juiste manier kunnen schakelen bij alle projecten die we voor onze klanten doen. Daar zoeken we de juiste talenten bij.”

PROOF is een (inter)nationaal onderscheiden bureau met ervaring in verandercommunicatie en employee alignment, internal en employer branding. Het team werkt vanuit Amsterdam aan het creëren van alignment gedurende de gehele employee journey voor organisaties als Albert Heijn, Eneco, MSD, Rijksmuseum, Royal FloraHolland, UMC Utrecht en Univé.