PwC Experience Consulting verwelkomt Bart Baeschnitt

PwC Experience Consulting verwelkomt Bart Baeschnitt

07-05-2021 (18:30) - Mensen

PwC Experience Consulting, de tak van PwC die zich richt op het creëren en optimaliseren van een optimale (eind)gebruikerservaring binnen digitale innovatie en transformatie projecten, verwelkomt Bart Baeschnitt als Senior Product Manager binnen het team.
 
Baeschnitt heeft een diverse achtergrond in de digitale wereld en richt zich op het creëren van impact met mensgerichte digitale producten, services, businesses en teams. Hij werkt op het snijvlak van business, klantervaring en technologie, bij PwC bekend als de BXT-methode. De afgelopen jaren was Baeschnitt actief bij een full service digital agency als digitaal strateeg en commercieel verantwoordelijke en bij KPMG als consultant en head of marketing voor de internationale Microsoft Business Solutions tak. Ook is hij actief geweest als (mede)oprichter van drie startups.
 
"Ik ben erg gedreven om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Al een tijd geleden heb ik mijn leven aangepast en ook in mijn professionele carrière werk ik al geruime tijd samen met mensen en organisaties die we wereld positief willen veranderen. Bij PwC krijg ik de kans nog meer impact te maken. Eén van de kernthema's’ waar PwC zich op richt is duurzaamheid en samen met onze klanten werken we aan de transformatie naar een duurzamere wereld. Optimale digitale ervaringen en oplossingen kunnen een belangrijk deel uitmaken van de transitie. PwC stelt mij in staat de dingen te doen die ik het leukst en belangrijkst vind."